Teszt menedzsment

A széles körű teszteléssel biztosíthatjuk csak az IT megoldások magas színvonalát


Portfóliónkban fontos szerepet tölt be a teszteléses feladatok szinte teljes vertikuma.

Az alkalmazásmenedzsment egyik legfontosabb alappillére, hogy a teszteléssel megfelelő minőséget biztosítsunk akár a saját fejlesztésink, akár más megoldócsoportok által készített fejlesztések vonatkozásában.


Tesztelési módszerek

A teszteléssel kapcsolatos szolgáltatásaink az alábbi három fő területre oszthatóak fel:

  • Teszt menedzsment
  • Automatizált tesztelés
  • Manuális tesztelés
Test management
Level of customer satisfaction

Teszt menedzsment

Kollégáink több éves tapasztalattal bírnak – projektmódszertanoktól függetlenül – a különböző környezetekben való tesztelések irányításában.

Jártasak vagyunk mind a manuális, mind az automatizált tesztelésben. Tesztmenedzsereink, igény esetén a teljes tesztelési ciklust végig követik, irányítják a tervezéstől az üzemeltetésig.

Level of customer satisfaction

Automatizált tesztelés

Az automatizált tesztelés során törekszünk a legideálisabb megoldás megtalálására. Így nem csak kézi tesztesetek „egyszerű” automatizálásával foglalkozunk (változtatás nélkül automatizálva a meglévő lépéseket), hanem optimalizált megoldásokat is javaslunk a tesztesetekbe beépíthető dinamikus pontok alkalmazásával – ezzel is nagyobb rugalmasságot biztosítva a felhasználás területén.

Quality assurance
Customer satisfaction survey

Manuális tesztelés

Bár az automatizált teszteléssel a feladatok széles skálája lefedhető sok esetben még mindíg vannak olyan speciális esetek, amelyeknél csak a manuális tesztelés alkalmazható. Erre a kihívásra kívánunk választ adni a jól képzett és a minőség mellett rendkívül elkötelezett teszt csapatunkkal, akik alkalmazás tesztelésében, manuális tesztek írásában, végrehajtásában, a felmerülő hibák dokumentálásában valamint javításuk követésében szereztek tapasztalatot.

Customer satisfaction survey
decorative-line