Alkalmazásfejlesztés

IT megoldásaink elősegítik a produktivitást és az időigényes manuális feladatok csökkentését


Tapasztalattal rendelkezünk ügyfeleink igényeinek megfelelő megoldások fejlesztésében és szállításában. Olyan megoldásokban, amelyek tökéletesen illeszkednek ügyfeleink üzleti folyamataiba.


Alkalmazás életciklus menedzsment

Az alkalmazás teljes életciklusán keresztül best practice szerint járunk el, kezdve az igényfelméréstől a fejlesztésen és tesztelésen át az éles üzembe állításig.

Számunkra alapvető, hogy a lehetséges legjobb minőségű megoldások szállítására törekszünk.

Célunk, hogy pro és kontra érvek mellett, a legmegfelelőbb módszerrel járjunk el az alkalmazás fejlesztési projekteknél.

Agile board
Application development

Metodológiák

Otthonosan mozgunk az alábbi alkalmazás fejlesztési módszerek között:

  • Agilis fejlesztéssel a változó követelményekhez
  • RAD (Rapid Application Development) a gyors eredményekért
  • Vízesés model a pontosan meghatározott követelmények és könnyű tesztelhetőség érdekében

Application development

Integráció és automatizáció

Megoldásainkkal segítünk optimalizálni üzleti folyamatait, az eddig kézzel elvégzett feladatok automatizálásával pedig időt spórolhat.

Legyen akár szó alkalmazások integrálásáról meglévő on-premise vagy cloud rendszerekbe szabványos REST és SOAP interfészek segítségével, automatizált EDI (electronic data interchange) megoldásokról és adattranszformációról XSLT segítségével vagy akár adatbázis replikációról, ezeket mind megtalálhatja szolgáltatásaink között.

Application development
Reporting

Analitika és riportok

Az adatok megfelelő értelmezése kulcsfontosságú az üzleti döntések meghozatalakor. Mi egy csomagban szállítjuk Önnek az adatok megfelelő feldolgozásához és megjelenítéséhez szükséges technológiákat, amelyekre alapozva gyorsabban és hatékonyabban tud dönteni.

Reporting

Változás menedzsment

A folyamatos analízis és fejlesztés teszi megoldásainkat hatékonnyá és jövőt állóvá.

Azonban ha kizárólag a jövőbe tekintünk nem törődünk a mosttal! Az éles üzemben működő alkalmazások életciklusának egyik elengedhetetlen eleme a professzionális változás kezelés és mi ezt nyújtjuk Önnek.

Rugalmas és agilis választ nyújtunk az újonnan akár menet közben meghatározott követleményekre és ehhez az iparban már bizonyított jegykezlő rendszereket használunk mint JIRA vagy ServiceNow.

A változások átlátható és könnyen értelmezhető nyomonkövetése elengedhetetlen, különösen a nagy létszámú alkalmazásfejlesztési projekteknél. Git vagy SVN forráskezelő rendszer használata nálunk magától érthetődő csakúgy mint a technikai és felhasználói dokumentációk naprakészen tartása.

Quality improvement
decorative-line